Pallet vervoer

Pallet vervoer Benelux

Wanneer u een pallet wilt versturen binnen Nederland of België wilt u natuurlijk dat dit alles zorgvuldig en volgens afspraak gebeurt. Onze ervaren koeriers doen er dan ook alles aan om u volledig te ontzorgen en conform de met u afgesproken condities uw pallets af te leveren op de plaats van bestemming.

Voordelen pallet vervoer

Op het moment dat u meerdere pakketten naar hetzelfde adres verstuurd of een grote zending heeft, is pallet vervoer vaak de meest voordelige verzendmethode. Bij pakketzendingen lopen de kosten namelijk al vrij snel op, u betaal dan namelijk vaak per pakket dat u wilt verzenden.

Milieuvriendelijk 

Door gebruik te maken van pallet vervoer reduceert u de Co2 uitstoot, in plaats van losse zendingen worden uw zendingen in één transport afgeleverd. Hiermee draagt u bij aan de Co2 reductie.

Het verzenden van een pallet in plaats van losse pakketten levert dus veel voordelen op. Neem contact met ons op om de voordelen voor uw zendingen te ontdekken.

Geconditioneerd pallet vervoer

Ook bij pallets is het mogelijk om deze onder geconditioneerd vervoer te vervoeren. Bekijk de mogelijkheden op onze pagina over geconditioneerd vervoer.

  • Levering de volgende dag (24 uur)
  • Levering de volgende werkdag vóór 10.00 uur
  • Laadklep service
  • Tijdige leveringen
  • Twee bemande leveringen

Levering België

Palletten tijdig aanmelden (voor 12h00) i.v.m. afhaling

  • Economy-service
  • Laadklep Service

 

PakketNet kan ook diensten op maat aanbieden voor uw behoeften, waaronder expreslevering op dezelfde dag voor uw behoeften. Door-door Europese en internationale diensten.

Bel voor het afleveren van pallets met de specialisten op (085 0600 119 ) of vul het contactformulier in met uw leveringsvereisten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NEEM CONTACT OP
Ons team staat 24/7 voor u klaar om u de beste oplossing te adviseren of een offerte op te geven voor uw koerier-, transport- of opslagbehoefte op dezelfde dag

Pallet vervoer

Vragen of meer informatie

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel 085 060 0119Contactformulier