Koerier vandaag

Uw zending dezelfde dag geleverd tegen een lager tarief

Heeft u een dringende opdracht en leveringen op dezelfde dag? We halen uw goederen op en we leveren altijd op de snelst mogelijke route.

PakketNet vandaag is een koeriersdienst en pakketservice. Of u nu eenmalig een zending verstuurt of regelmatig. Wij bieden u altijd de meest voordeligste tarief en beste service.

Heeft u een zending die vandaag afgeleverd dient te worden? Neem dan eenvoudig contact met ons op om uw zending direct in te plannen.

Hoe snel bezorgen jullie?

Wanneer u gebruik maakt van Koerier vandaag, haalt onze spoed koerier uw zending vandaag op en levert de zending vervolgens direct af op het aangegeven afleveradres. In alle gevallen bezorgen wij uw zending dus dezelfde dag.

Wat zijn de kosten?

Het tarief voor de Koerier vandaag dienst is afhankelijk van een aantal factoren, denk hierbij aan o.a. de snelheid en de afleverplek. Wil je meer informatie over de tarieven, neem dan eenvoudig contact met ons op om vrijblijvend meer informatie te ontvangen. Onze planners berekenen direct vrijblijvend voor u uit wat de kosten zullen zijn voor de door u gewenste levering.

Uw voordelen
  • Snelst mogelijke levering van de verzending, altijd op de dag van verzending
  • Wij kiezen de beste individuele transportroute op basis van uw wensen.
  • Verschillende afmetingen en gewicht.
  • Verlies geen tijd bij het plaatsen van een bestelling: u ontvangt van ons binnen zeer korte tijd een offerte over de duur en kosten.
  • Optimale kosten-batenverhouding door het gebruik van route-verbinding
Pallet vervoer

Vragen of meer informatie

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel 085 060 0119Contactformulier